Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма мощност

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщение
    Това с откачената букса, май е обратно. Ако е прецака дебитомера, като откачиш буксата и колата тръгва.
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=18408
    Имам предвид, че ако е наред дебитомера и проблема е в друга част на колата, то при откапането му трябва да се усети промяна във вървежа и поведението на колата. Няма как да тръгне, ако проблема е в него. По твоята логика, като е здрав е спъната колата, а като се развали колата литва.

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
      Няма как да тръгне, ако проблема е в него..
      Има. Като му махнеш буксата и колата тръгва. Поне при мен беше така. Пробвал съм го лично.

Comment

Когато имаш проблем с дебитомера и му откачиш буксата колата започва да върви както трябва,а когато не работи дава грешни стойности на компютъра и от там идва забиването на предницата
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Comment

Е и аз това се опитах да кажа, но явно лошо се изразявам.
          Аз друго не мога да разбера. Преди време бях чел във форума, за две коли с еднакъв двигател(мисля, че беше бензинов)работещи добре и с работещи дебитомери, когато откачат буксите, едната върви добре, а другата не ще да върви.

Comment

Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщение
            Е и аз това се опитах да кажа, но явно лошо се изразявам.
            Аз друго не мога да разбера. Преди време бях чел във форума, за две коли с еднакъв двигател(мисля, че беше бензинов)работещи добре и с работещи дебитомери, когато откачат буксите, едната върви добре, а другата не ще да върви.
            Моята е с работещ дебитомер,и когато го откача става страшно.Същото стана и когато ми подариха един от алфа със същият мотор преди да я метнат на отпадъци(реших да го пробвам),явно и той е издал багажа...
            Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Първоначално публикувано от Alfa tuner Покажи съобщение
              Когато имаш проблем с дебитомера и му откачиш буксата колата започва да върви както трябва,а когато не работи дава грешни стойности на компютъра и от там идва забиването на предницата
              Работи, ама в авариен режим като го откачиш

Comment

От плевен съм

Comment

Първоначално публикувано от icko199 Покажи съобщение
                  От плевен съм
                  Къде си правиш колата? Кой сервиз?
                  156 2.0TS

Comment

Мимци , ако е дизел колата и при откачане на дебито "тръгне" заминал е значи ( тествано на 2.4 20v) При бензина без дебитомер е умрел кон (тествано на 2.0 TS )
                    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Working...
                    X